Palvelut ja tuotteet

Arviointimaa-sovellus

75 €
10 oppijaa/v, sis. alv. 24 %

Arviointimaan digisovellusta voit käyttää ryhmiesi kanssa tablettilaitteilla tai kannettavilla tietokoneilla. Sovellus toimii selaimessa eikä sitä tarvitse erikseen asentaa laitteisiin.

Montako oppijaa oppilaitoksestanne tarvitsee käyttölisenssin? Kysy lisää tai tee tilaus sähköpostitse: info@arviointimaa.fi. Tilataksesi palvelun sinun on hyväksyttävä Käyttöehdot.

Lisätiedot lisensseistä

Arviointimaa-sovelluksen voi tilata joko toimialueena tai yksittäisenä käyttäjänä. Toimialue saa käyttöönsä niin monta käyttäjää kuin tarvitsee. Vuosittainen hinta palvelulle määräytyy tilattavien oppilaslisenssien määrän mukaan. Minimitilaus on 10 linsenssiä/vuosi. Ostettuja oppilaslisenssejä voidaan vapauttaa uusille käyttäjille kesken tilauskauden poistamalla jo luotuja käyttäjätunnuksia.

Arviointimaa-pelilautapaketti (A3-koko, 5 kpl)

150 €
sis. alv. 24 %

Fyysinen Arviointimaa A3-koossa soveltuu itsearviointiin yksin ja yhdessä pienryhmässä. Jokaisen pelilaudan mukana tulee 16 muovisen arviointisymbolin setti.

Yksi paketti sisältää 5 Arviointimaata. Minimitilaus on tällä hetkellä 10 pakettia ja toimitusaika vähintään 1,5 kk. Hintaan lisätään toimituskulut.

Tee tilaus sähköpostitse: info@arviointimaa.fi.

Pin It on Pinterest